WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Met ruim 35 jaar ervaring schromen wij er niet voor om onze act voor zowel groot als klein gezelschap ten tonele te brengen.Wij werken met originele fluwelen kostuums en proffesioneel vervaardigt baard pruikwerk zoals door de landelijke intocht Sinterklaas gedragen wordt. Het Sint Nicolaas Paleis stelt hoge eisen aan kostumage en visagie. U Sinterklaasfeest kunt u natuurlijk geheel overeenkomstig uw eigen wensen invulling geven.
Bij het Sint Nicolaas Paleis wordt Sinterklaas altijd vergezeld door twee pieten. Dit is een standaard optreden. Desgewenst kan het aantal pieten worden uitgebreid. Gemaakte afspraken heeft Sinterklaas hoog in het vaandel staan. Dankzij dit uitgangspunt hebben wij het vertrouwen van vele grote gerenommeerde bedrijven en organisatie`s gewonnen en daar komt Sinterklaas al vele jaren tot ieders vreugde en tevredenheid op bezoek.
Referenties vermelden ?? Zo discreet als het de goedheiligman betaamt vindt Sinterklaas het niet gepast om onze gewaardeerde klanten expliciet te vermelden. Ook deze discretie behoort tot de professionaliteit van “Het Sint Nicolaas Paleis “ Met genoegen adviseren wij u bij het organiseren van uw feest. Informeer vrijblijvend en bespreek de mogelijkheden.

Wij zijn u graag van dienst.

Sint Nicolaas Paleis
Spijkenisse
Telefoon: 0181 - 624114
www.sintnicolaaspaleis.nl
sintnicolaaspaleis@hetnet.nl