Intochten, Bedrijven, Huisbezoeken, Theater en Entertainment

BEZOEKEN & INTOCHTENMet 40 jaar ervaring schromen wij er niet voor om onze act voor zowel groot als klein gezelschap ten tonele te brengen.
Gespecialiseerd in grote optredens zoals: Intochten - Bedrijfsfeesten - Winkelcentrums - Huisbezoeken

Het Sint Nicolaas paleis werkt met originele fluwelen kostuums en professioneel geonduleerd baard pruikwerk. Uw Sinterklaas feest zal geheel overeenkomstig met uw wensen tot een gezellige en klassieke herinnering worden gebracht
voor uw familie en gasten. Het Sint Nicolaas Paleis weet door de jarenlange ervaring als geen ander indruk en sfeer te maken op uw kleine maar ook de volwassen gasten.

Sinterklaas komt met twee pieten op bezoek. Meerdere pieten is op aanvraag natuurlijk mogelijk, uiteraard hebben de pieten altijd strooigoed bij zich. Huisbezoeken worden alleen verzorgd in Spijkenisse.

Gemaakte afspraken hebben wij hoog in het vaandel staan. Dankzij dit uitgangspunt hebben wij het vertrouwen van veel grote en gerenommeerde bedrijven gewonnen en komen wij daar inmiddels al jaren tot ieders tevredenheid op bezoek. Referenties vermelden? Zo netjes en discreet het de goedheiligman dan ook betaamt vindt de Sint het dan ook niet gepast onze referenties expliciet te vermelden.

Met genoegen adviseren wij u bij het organiseren van uw feest, informeer vrijblijvend en bespreek uw wensen, wij zijn u graag van dienst.


Contact informatie